AARTI 2

AARTI 2 Het lekkerste Surinaamse eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 468 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aarti 2. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 22:08 Good
27 mei 2022 om 16:40 Als je Aarti haalt goede service, als je het besteld en laat bezorgen waardeloos.
27 mei 2022 om 15:06 Super snel, superlekker en superwarm!! I love it
27 mei 2022 om 9:43 Op een simpele nasi, totirol en bakje teloh 1.5 gewacht. Slechtste teloh die ik ooit heb gehad. Slap, zompig en bakkeljauw eroverheen gekwakt.. Als je iets niet kan maken zet het dan niet op je menu.. never again
25 mei 2022 om 21:38 S’ Ochtends al besteld voor vanavond en dan nog een half uur later dan afgesproken. Jammer dat dit dus ook niet werkt.
25 mei 2022 om 5:19 Taste main best Aarti and everest.
24 mei 2022 om 9:22 Het eten van Aarti is prima maar de bezorgtijd was deze keer een uur en 3 kwartier. Veel aardige excuses maar wij hopen natuurlijk wel dat het de volgende keer beter is georganiseerd.
24 mei 2022 om 8:15 Waited more than 90 minutes for the delivery. Food is okay
23 mei 2022 om 21:21 Lang moeten wachten op bezorging en het eten was koud.
23 mei 2022 om 19:54 Super goed zoals altijd!! Alleen deze keer kleine bakabana. Maar aarti is geweldig dus is al vergeven haha.
23 mei 2022 om 14:23 Bezorging liet helaas lang op zich wachten.
22 mei 2022 om 21:49 Ik snap dat bezorgen op zondag lang duurt. Ik wil alleen even doorgeven dat je koeriers hun helm met masker moet laten afdoen. Schrok me kapot en wilde bijna niet open doen.