AARTI2 ROTI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1497 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aarti2 roti. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 21:19 Hele aardige bezorger en lekker eten!
22 feb 2024 om 14:33 Geleverd op de afgesproken tijd. Eten was erg lekker! Bezorger was erg vriendelijk. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!
21 feb 2024 om 21:03 Portions are way to small for what you pay for
21 feb 2024 om 20:31 Zoals altijd heerlijk gegeten en prettige en vriendelijke service
19 feb 2024 om 15:08 Eten was geweldig, heerlijke authentieke smaken. Bezorging duurde lang, 70 min. Maar het eten en de bezorger met z’n smile maakte het wachten goed
19 feb 2024 om 7:58 2 uur op gewacht, was lauw toen het aankwam. Na opwarmen wel heel lekker.
18 feb 2024 om 21:28 I make order for take away , they was very very full inside and my order was on time they are the best in amsterdam always fresh and tasty
18 feb 2024 om 20:26 2 uur lang gewacht, in die tijd zijn ze niet bereikbaar om na te kunne vrage waar t eten blijft, dus ik had al wat anders gegeten voordat t bezorgd was, echt drama
18 feb 2024 om 9:34 Altijd super lekker, grote porties, en de extra ete sambal is damn good! spicy!!! de normale sambal is ook heel lekker! wij bestelen 1x in de 2 weken :)
17 feb 2024 om 21:04 Helaas al 2x zonder ei geleverd…. David is n aardige bezorger
17 feb 2024 om 19:44 Heerlijk eten. Ik had 17:15 afgesproken en bezorger David kwam keurig op tijd.
17 feb 2024 om 0:11 Heerlijke maaltijd op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger David